Logeerhuis

Logeren in een veilige en huiselijke sfeer!

Dat kan, wij bieden een gezellige en ontspannen logeerplek aan kinderen, tieners en jongeren.
Ons logeerhuis richt zich op ontspanning en gezelligheid en we bootsen een thuissituatie na. Hierdoor vormen wij een brug tussen thuis. Er vind altijd nauw contact plaats met ouders.

Door het bieden van een vast en gestructureerd programma komen kinderen, tieners en jongeren al jarenlang met veel plezier logeren.
Om u als ouders te laten delen in alle dingen die uw kind meemaakt sturen wij tijdens de logeermomenten foto's via what's app. Dit wordt door onze ouders erg gewaardeerd. Misschien herkent u dit, uw kind komt thuis en u vraagt hoe heb je het gehad. Dan zegt hij of zij: "goed". Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Aan de hand van het beeldverslag kunnen ze gericht vertellen over wat er daar gebeurde.

De begeleiding richt zich op het bieden van een warme en veilige plaats. Geweld wordt op geen enkele wijze getolereerd. Er zijn duidelijke regels en afspraken en er wordt afgestemd op ieder op zijn of haar eigen niveau en behoefte.

Opvallend vinden wij dat de groepen geleerd hebben zich erg sociaal op te stellen naar elkaar. Komt er een nieuwe deelnemer dan koppelen we hem of haar aan een buddy. Die neemt hem of haar mee en helpt om te wennen aan de nieuwe situatie.

In ons logeerhuis word altijd gewerkt aan het zo positief mogelijk omgaan met elkaar. En dat werkt, onze groepen vallen andere mensen op omdat de kids zo sociaal zijn. Wij genieten van de deelnemers en heten iedere nieuwe deelnemer dan ook van harte welkom.

Waar kan mijn kind logeren

Logeren voor kinderen,tieners en jongeren met autisme, PDD-NOS, Syndroom van Asperger of ADHD en MCDD vind plaats in Katwijk aan Zee.

Logeren voor tieners en jongeren met autisme, PDD-NOS, Syndroom van asperger of ADHD en MCDD vind ook plaats in Zeewolde. In een sfeervolle landelijke omgeving.

Logeren in Zeewolde

Wij hebben plaatsen beschikbaar voor jongeren en kinderen in ons logeerhuis in Zeewolde. Voor iedereen met een vorm van autisme of ADHD. In de sfeervolle B&B de Sternhof.
Voor informatie kunt u direct contact met ons opnemen.
06-41492091 Esther Meijer/ Edwin Smit

Logeerhuis Katwijk aan Zee

In ons logeerhuis in Katwijk aan zee is plaats voor nieuwe deelnemers. In de huiselijke sfeer vormen de deelnemers samen een hechte groep. Er is iedere maand een vaste groep deelnemers een vaste begeleider. Sociaal, respectvol en vooral gezelligheid naast een duidelijke structuur zijn kernpunten van onze logeeropvang.

Foto impressie van ons logeerhuis in Katwijk aan Zee