Over Aumazorg

Aumazorg is een organisatie die zich richt op het begeleiden van kinderen, jongvolwassenen en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis in de leeftijd van 4 t/m 99 jaar in de regio’s Flevoland, Holland Rijnland en enkele aangrenzende gemeenten. De problematiek van de doelgroep is uiteenlopend. Denk hierbij aan:  autisme, AD(H)D, MCDD, PDD-NOS of angst- en gedragsstoornissen. Mogelijk in combinatie met andere beperkingen en problemen in de primaire en secundaire steungroep.

Aumazorg is een zorginstelling die sinds 2004 is gespecialiseerd in het bieden van begeleiding aan mensen met een stoornis binnen het Autistisch spectrum, daarnaast heeft Aumazorg zich ontwikkeld tot één van de specialisten op het gebied van autisme in Nederland, waardoor wij ook door diverse zorgorganisaties en andere belanghebbenden worden ingehuurd vanwege onze expertise. Naast begeleiding biedt Aumazorg ook logeeropvang en begeleid wonen aan. Binnen de zorg die wij bieden werken wij met beproefde methodieken en de nieuwste technieken, bijvoorbeeld Robotica. De kwaliteit van de zorg heeft de hoogste prioriteit en dat kan volgens ons alleen wanneer de cliënt centraal staat. De zorg wordt altijd afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn of haar leefomgeving. Ons slogan is niet voor niets: “Omdat ieder mens uniek is”.

Een goede match met een begeleider is niet alleen gebaseerd op de beschikbaarheid van onze begeleiders. De persoonlijke match tussen de cliënt en de begeleider is minstens zo belangrijk. Ook een goede afstemming met de overige zorgverleners, de school en de familie van de cliënt is essentieel om begeleiding op maat te bieden.

Door het bieden van de juiste begeleiding kunnen de kinderen, jongvolwassenen en volwassenen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen en integreren in de samenleving.

Visie

Onze visie is: Maatzorg omdat ieder mens uniek is. Wij als eigenaren van Aumazorg hebben een christelijke achtergrond. Vanuit onze levensvisie dat de uniciteit van de mens centraal staat en we vanuit dit gedachtengoed op respectvolle wijze met iedereen omgaan. In onze visie gaan we uit van de kracht die in de mens zelf zit en die met kennis en toewijding tot groei kan komen.

Onze mensen

Onze mensen worden geselecteerd op persoonlijkheid. Het is voor ons erg belangrijk dat mensen zich kunnen inleven in een ander. Plezier hebben in het leven en genieten van het contact met andere mensen. Levenservaring vinden wij net zo belangrijk als de opleiding. Het is fijn wanneer er iemand bij je thuis komt, en je hier een warm gevoel bij kunt hebben. Mensen die bij Aumazorg werken worden uitgebreid gescreend en daarnaast erop getraind te signaleren en hun bevindingen met jullie te delen. Iedere medewerker volgt naast de beroepsopleiding een intensieve training. Daarnaast vinden er regelmatig gesprekken plaats met medewerkers.

Werken bij Aumazorg

Ben jij iemand die passie heeft voor het werken met mensen.
Stabiel en positief in het leven staat?
In staat om snel te schakelen en te signaleren.
Systematisch kunnen werken.
Professioneel betrokken.
Flexibel en meedenkend.
Zelfstandig en organisatorisch sterk.
Heb jij een zorg gerelateerde afgeronde MBO (niveau 4) of HBO opleiding.
Ben je in het bezit van een auto.
Dan is ambulant werk misschien iets voor jou.
Bij Aumazorg leiden wij voortdurend nieuwe teams op zodat er zo min mogelijk wachttijd ontstaat.

Je kunt je sollicitatie sturen naar:
hr@aumazorg.nl
t.a.v. Esther Meijer

Aumazorg

Telefonische bereikbaarheid:
Dagelijks van 09.00 uur tot 22.00 uur.

info@aumazorg.nl
0320 – 841 277

Bezoek Adres
Schepenen 9 (5de etage)
8232 DB Lelystad

Postadres:
Karveel 1235, 8231 AR Lelystad

Stel uw vraag