Roelofarendsveen

Ambulant begeleider/woonbegeleider

Functieomschrijving

Voor ons nieuw te openen woonproject MOIER zijn wij per direct op zoek naar woonbegeleiders en ambulant begeleiders voor cliënten met verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme.

Wij zoeken gedreven enthousiaste medewerkers om ons team te versterken.

Ben jij iemand die passie heeft voor het werken met mensen.
Stabiel en positief in het leven staat?
In staat om snel te schakelen en te signaleren.
Systematisch kunnen werken.
Professioneel betrokken.
Flexibel en meedenkend.
Zelfstandig en organisatorisch sterk.

Sollicitaties, voorzien van een actueel C.V. en een motivatiebrief, kun je richten aan Patricia Brugman.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een Helpende zorg en Welzijn -2 of MBO-3 diploma in de zorggerelateerde sector, met ook enige relevant werkervaring in deze sector.

We vragen van je dat je bereid bent om onze interne training te volgen en dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en de beschikking hebt over een auto.

Wij bieden een salaris conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De functie is ingeschaald in schaal 6. Trede wordt bepaald afhankelijk van je relevante werkervaring.

Bedrijfsprofiel

Aumazorg is een zorginstelling die sinds 2004 is gespecialiseerd in het bieden van begeleiding aan mensen met een stoornis binnen het Autistisch spectrum, daarnaast heeft Aumazorg zich ontwikkeld tot één van de specialisten op het gebied van autisme in Nederland, waardoor wij ook door diverse zorgorganisaties en andere belanghebbenden worden ingehuurd vanwege onze expertise. Naast begeleiding biedt Aumazorg ook logeeropvang en begeleid wonen aan. Binnen de zorg die wij bieden werken wij met beproefde methodieken en de nieuwste technieken, bijvoorbeeld Robotica. De kwaliteit van de zorg heeft de hoogste prioriteit en dat kan volgens ons alleen wanneer de cliënt centraal staat. De zorg wordt altijd afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn of haar leefomgeving. Ons slogan is niet voor niets: “Omdat ieder mens uniek is”.

www.aumazorg.nl

Link naar Nationale vacaturebank:

Aumazorg

Telefonische bereikbaarheid:
Dagelijks van 09.00 uur tot 22.00 uur.

info@aumazorg.nl
0320 – 841 277

Bezoek Adres
Schepenen 9 (5de etage)
8232 DB Lelystad

Postadres:
Karveel 1235, 8231 AR Lelystad

Stel uw vraag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.